Evropa Místní města (Seřadit podle:Země)

Andorra
Andorra la Vella11:52 (UTC + 1)
date :13/12
Albánie
Tirana11:52 (UTC + 1)
date :13/12
Rakousko
Vídeň11:52 (UTC + 1)
date :13/12
Alandy
Mariehamn12:52 (UTC + 2)
date :13/12
Bosna a Hercegovina
Sarajevo11:52 (UTC + 1)
date :13/12
Belgie
Brusel11:52 (UTC + 1)
date :13/12
Bulharsko
Sofia12:52 (UTC + 2)
date :13/12
Bělorusko
Minsk13:52 (UTC + 3)
date :13/12
Švýcarsko
Bern11:52 (UTC + 1)
date :13/12
Zurich11:52 (UTC + 1)
date :13/12
Česká republika
Praha11:52 (UTC + 1)
date :13/12
Německo
Berlín11:52 (UTC + 1)
date :13/12
Dánsko
Kodaň11:52 (UTC + 1)
date :13/12
Estonsko
Tallinn12:52 (UTC + 2)
date :13/12
Španělsko
Madrid11:52 (UTC + 1)
date :13/12
San Salvador11:52 (UTC + 1)
date :13/12
Finsko
Helsinki12:52 (UTC + 2)
date :13/12
Francie
Paříž11:52 (UTC + 1)
date :13/12
Spojené království (Velké Británie a Severního Irska)
Guernsey10:52 (UTC - 0)
date :13/12
Ostrov Man10:52 (UTC - 0)
date :13/12
Trikot10:52 (UTC - 0)
date :13/12
Londýn10:52 (UTC - 0)
date :13/12
Gibraltar
Gibraltar11:52 (UTC + 1)
date :13/12
Řecko
Athény12:52 (UTC + 2)
date :13/12
Chorvatsko
Záhřeb11:52 (UTC + 1)
date :13/12
Maďarsko
Budapest11:52 (UTC + 1)
date :13/12
Irsko
Dublin10:52 (UTC - 0)
date :13/12
Itálie
V Římě11:52 (UTC + 1)
date :13/12
Lichtenštejnsko
Vaduz11:52 (UTC + 1)
date :13/12
Litva
Vilnius12:52 (UTC + 2)
date :13/12
Lucembursko
Lucembursko11:52 (UTC + 1)
date :13/12
Lotyšsko
Riga12:52 (UTC + 2)
date :13/12
Monako
Monako11:52 (UTC + 1)
date :13/12
Moldavská republika
Kišiněv12:52 (UTC + 2)
date :13/12
Černá Hora
Podgorica11:52 (UTC + 1)
date :13/12
Makedonie
Skopje11:52 (UTC + 1)
date :13/12
Malta
Malta11:52 (UTC + 1)
date :13/12
Valletta11:52 (UTC + 1)
date :13/12
Nizozemí
Amsterodam11:52 (UTC + 1)
date :13/12
Norsko
Oslo11:52 (UTC + 1)
date :13/12
Polsko
Varšava11:52 (UTC + 1)
date :13/12
Portugalsko
Lisabon10:52 (UTC - 0)
date :13/12
Rumunsko
Bukurešť12:52 (UTC + 2)
date :13/12
Srbsko
Bělehrad11:52 (UTC + 1)
date :13/12
Rusko
Kaliningrad12:52 (UTC + 2)
date :13/12
Moskva13:52 (UTC + 3)
date :13/12
Mourmansk13:52 (UTC + 3)
date :13/12
Nažka křídlatá14:52 (UTC + 4)
date :13/12
Volgograd13:52 (UTC + 3)
date :13/12
Švédsko
Stockholm11:52 (UTC + 1)
date :13/12
Slovinsko
Lublaň11:52 (UTC + 1)
date :13/12
Slovensko
Bratislava11:52 (UTC + 1)
date :13/12
San Marino
San Marino11:52 (UTC + 1)
date :13/12
Turecko
Ankara13:52 (UTC + 3)
date :13/12
Istanbul13:52 (UTC + 3)
date :13/12
Ukrajina
Kyjev12:52 (UTC + 2)
date :13/12
Simferopol13:52 (UTC + 3)
date :13/12
Užhorod12:52 (UTC + 2)
date :13/12
Zaporozhye12:52 (UTC + 2)
date :13/12
Vatikánský městský stát (Svatý stolec)
Vatikán11:52 (UTC + 1)
date :13/12