Asie Místní města (Seřadit podle:Země)

Spojené arabské emiráty
Abu Dhabi23:35 (UTC + 4)
date :18/01
Dubaj23:35 (UTC + 4)
date :18/01
Afghánistán
Kábul00:05 (UTC + 4.5)
date :19/01
Arménie
Yerevan23:35 (UTC + 4)
date :18/01
Ázerbajdžán
Baku23:35 (UTC + 4)
date :18/01
Bangladéš
Dhaka01:35 (UTC + 6)
date :19/01
Bahrajn
Bahrajn22:35 (UTC + 3)
date :18/01
Manama22:35 (UTC + 3)
date :18/01
Brunej
Bandar Seri Begawan03:35 (UTC + 8)
date :19/01
Brunej03:35 (UTC + 8)
date :19/01
Bhútán
Thimphu01:35 (UTC + 6)
date :19/01
Lidová republika Číny
Peking03:35 (UTC + 8)
date :19/01
Čchung-čching03:35 (UTC + 8)
date :19/01
Harbin03:35 (UTC + 8)
date :19/01
Kašgar01:35 (UTC + 6)
date :19/01
Kunming03:35 (UTC + 8)
date :19/01
Lhassa03:35 (UTC + 8)
date :19/01
Shanghai03:35 (UTC + 8)
date :19/01
Urumqi01:35 (UTC + 6)
date :19/01
Kypr
Nicosia21:35 (UTC + 2)
date :18/01
Gruzie
Tbilisi23:35 (UTC + 4)
date :18/01
Hongkong
Hongkong03:35 (UTC + 8)
date :19/01
Indonésie
Jakarta02:35 (UTC + 7)
date :19/01
Jayapura04:35 (UTC + 9)
date :19/01
Makassar03:35 (UTC + 8)
date :19/01
Pontianak02:35 (UTC + 7)
date :19/01
Izrael
Jeruzalém21:35 (UTC + 2)
date :18/01
Indie
Kolkata01:05 (UTC + 5.5)
date :19/01
New Delhi00:05 (UTC + 4.5)
date :19/01
Irák
Bagdád22:35 (UTC + 3)
date :18/01
Írán
Teherán23:05 (UTC + 3.5)
date :18/01
Jordán
Amman21:35 (UTC + 2)
date :18/01
Japonsko
Kjóto04:35 (UTC + 9)
date :19/01
Tokio04:35 (UTC + 9)
date :19/01
Kyrgyzstán
Biškek01:35 (UTC + 6)
date :19/01
Kambodža
Phnom Penh02:35 (UTC + 7)
date :19/01
Lidově demokratická republika Korejská
Pchjongjang04:05 (UTC + 8.5)
date :19/01
Korejské republiky
Soul04:35 (UTC + 9)
date :19/01
Kuvajt
Kuvajt22:35 (UTC + 3)
date :18/01
Kuwait City22:35 (UTC + 3)
date :18/01
Kazachstán
Almaty01:35 (UTC + 6)
date :19/01
Aqtau00:35 (UTC + 5)
date :19/01
Aqtobe00:35 (UTC + 5)
date :19/01
Astana01:35 (UTC + 6)
date :19/01
Ústní00:35 (UTC + 5)
date :19/01
Qyzylorda01:35 (UTC + 6)
date :19/01
Laos
Vientiane02:35 (UTC + 7)
date :19/01
Libanon
Bejrút21:35 (UTC + 2)
date :18/01
Srí Lanka
Colombo01:05 (UTC + 5.5)
date :19/01
Myanmaru
Nikoli Pyi Taw02:05 (UTC + 6.5)
date :19/01
Rangún02:05 (UTC + 6.5)
date :19/01
Mongolsko
Choibalsan03:35 (UTC + 8)
date :19/01
Hovd02:35 (UTC + 7)
date :19/01
Ulan Bator03:35 (UTC + 8)
date :19/01
Macau
Macao03:35 (UTC + 8)
date :19/01
Macau03:35 (UTC + 8)
date :19/01
Malajsie
Kuala Lumpur03:35 (UTC + 8)
date :19/01
Kuching03:35 (UTC + 8)
date :19/01
Nepál
Kathmandu01:20 (UTC + 5.75)
date :19/01
Omán
Mascate23:35 (UTC + 4)
date :18/01
Filipíny
Manila03:35 (UTC + 8)
date :19/01
Pákistán
Islámábád00:35 (UTC + 5)
date :19/01
Karáčí00:35 (UTC + 5)
date :19/01
Okupovaných palestinských území
Gazy21:35 (UTC + 2)
date :18/01
Katar
Z Dohá22:35 (UTC + 3)
date :18/01
Katar22:35 (UTC + 3)
date :18/01
Rusko
Anadyr07:35 (UTC + 12)
date :19/01
Irkutsk03:35 (UTC + 8)
date :19/01
Kamchatka07:35 (UTC + 12)
date :19/01
Krasnojarsk02:35 (UTC + 7)
date :19/01
Magadan06:35 (UTC + 11)
date :19/01
Novosibirsk02:35 (UTC + 7)
date :19/01
Omsk01:35 (UTC + 6)
date :19/01
Sachalin06:35 (UTC + 11)
date :19/01
Vladivostok05:35 (UTC + 10)
date :19/01
Yakutsk04:35 (UTC + 9)
date :19/01
Jekatěrinburg00:35 (UTC + 5)
date :19/01
Saúdská Arábie
Djeddah22:35 (UTC + 3)
date :18/01
Rijád22:35 (UTC + 3)
date :18/01
Singapur
Singapur03:35 (UTC + 8)
date :19/01
Sýrie
Damašek21:35 (UTC + 2)
date :18/01
Thajsko
Bangkok02:35 (UTC + 7)
date :19/01
Tádžikistán
Dušanbe00:35 (UTC + 5)
date :19/01
Východní Timor
Dili04:35 (UTC + 9)
date :19/01
Turkmenistán
Ašchabad00:35 (UTC + 5)
date :19/01
Republika Číny (Taiwan)
Tchaj-pej03:35 (UTC + 8)
date :19/01
Uzbekistán
Samarkand00:35 (UTC + 5)
date :19/01
Taškent00:35 (UTC + 5)
date :19/01
Vietnam
Hanoi02:35 (UTC + 7)
date :19/01
Ho Chi Minh02:35 (UTC + 7)
date :19/01
Jemen
Aden22:35 (UTC + 3)
date :18/01
Sana22:35 (UTC + 3)
date :18/01